Zeynep Bastık kimdir? Zeynep Bastık kaç yaşında? Zeynep Bastık’ın sevgilisi kimdir?

Zeynep Bastık, çıkardığı parçalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Rapçi Ezhel'in 'Felaket' isimli şarkısını söylemesiyle ünlü olan Zeynep Bastık, vokalistlik yaparak müziğe adımını atmıştır. Daha sonra bazı televizyon projelerinde yer alan Zeynep Bastık, ev konserleri ile adından sıkça söz ettirdi. Peki, Zeynep Bastık kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Zeynep Bastık, son yılların en sevilen isimlerinden biri. Şarkıları ile sık sık hit olmayı başaran genç isim 27 yaşındadır. Zeynep Bastık kimdir? İşte Zeynep Bastık’ın biyografisi…

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993’te Çanakkale’de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir’e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir.

2010’da İzmir’de cover grubu “Jackpot” ile profesyonel müziğe başladı. 2012’ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi’nde dansçı olarak da yer aldı.

Zeynep Bastık kimdir? Zeynep Bastık kaç yaşında? Zeynep Bastık'ın sevgilisi kimdir?

Murat Dalkılıç’ın “Lüzumsuz Savaş” adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç’ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç’ın desteğiyle ilk teklisi “Fırça”yı 2014 yılında yayımladı.

Ardından Dalkılıç’ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel’in “Felaket” adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı.

Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019’un Haziran ayında “Bırakman Doğru mu?” isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı.

2019’da Adidas’ın 2020’de ise Elidor’un reklam yüzü oldu. Exxen’de Zeynep Bastık ve Konukları adlı programı sunuyor.

Zeynep Bastık kimdir? Zeynep Bastık kaç yaşında? Zeynep Bastık’ın sevgilisi kimdir?

Yorumlar kapalı.