Zerrin Tekindor’dan Öykü Karayel’e: Delirdin mi o nasıl oynamak!’

Netflix yeni Türk dizisi Bir Başkadır, 12 Kasım’da izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin başrol oyuncusu Öykü Karayel’in performansı sosyal medyada gündem oldu. Usta oyuncu Zerrin Tekindor, Öykü Karayel’e övgüler yağdırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berkun Oya’nın yönetmenliğini yaptığı, Fatih ArtmanFunda EryiğitAlican Yücesoy ve Tülin Özen ve Öykü Karayel’in başrol oynadığı Netflix’in yeni Türk dizi Bir Başkadır 12 Kasım’da izleyicisinin karşısına çıktı.
Senaryosu ve güçlü ekibi dikkat çeken dizi kısa sürede sosyal medyada gündeme otururken, diziyi izleyenler başrol oyuncularından Öykü Karayel’e ayrı parantez açtı.

Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu, bu kez bambaşka bir karakterle izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı oyuncunun Kuzey Güney’den rol arkadaşı Zerrin Tekindor da, eski rol arkadaşının performansına kayıtsız kalmadı.

“HAYRAN KALDIM..”
Usta oyuncu Tekindor, Karayel’in diziden paylaştığı bir fotoğrafın altına, “Öykü delirdin mi o nasıl oynamak öyle? Canım benim hayran kaldım heyecanla devamını bekliyorum. Enfes dizi” yorumunu yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönen güzel oyuncuyu Şebnem Bozoklu da tebrik etti. Bozoklu yaptığı paylaşıma, “Öykü o kadar harikasın ki o kadar ve hatta çok daha fazlası. Muazzamlıktır bu” notunu düştü. Bir Başkadır dizisinin Netflix’te yayınlanmasının ardından sosyal medyada Öykü Karayel’in oyunculuğuyla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı.

Zerrin Tekindor’dan Öykü Karayel’e: Delirdin mi o nasıl oynamak!’

Yorumlar kapalı.