Yaşam
Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 4. kez kansere yakalandı
“Yeşilçam’ın Gamzeli Güzeli” olarak bilinen ünlü oyuncu Bahar Öztan’ın rahatsızlığı nüksetti. Daha önce 3 kez kanseri yenen Öztan, yeniden hastalıkla mücadele etmeye başladı

Yeşilçam’ın ‘gamzeli güzeli’ olarak tanınan usta oyuncu Bahar Öztan, son fotoğraflarıyla hayranlarını sevindirdi. Bir süredir sağlık sorunları nedeni ile keyifsiz günler yaşadığı bilinen Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu, bayramda moral depoladı.
Yaşamını Bodrum’da sürdüren oyuncu, şu sıralar ailesiyle moral depoluyor. ‘Şaşkın Milyoner’ ve ‘Ortadirek Şaban’ gibi Yeşilçam’ın unutulmayan yapımlarında rol alan Öztan, İstanbul’dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum’da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.
Kanseri 3 kez yenerek her defasında hayata yeniden merhaba diyen Bahar Öztan şu sıralar yeniden savaşıyor.
Doktor kontrolünde olan ‘gamzeli güzel’, tedavisinden vakit buldukça oğlu Yiğit Çolak ile sahibi oldukları otelin sezon öncesi tadilatlarını kontrol ediyor.

- Yaşam2 gün önce
Mine Tugay’dan, ‘Neden hep yalnızsın?’ sorusuna cevap
- Yaşam1 gün önce
Survivor Berkan Karabulut’tan Nisa Bölükbaşı itirafı
- Yaşam2 gün önce
Survivor Nagihan: ‘Sahada kazandığımızı masada kaybettik’
- Yaşam2 gün önce
Kurtlar Vadisinin sevilen karakteri, HDP’nin Danışma Kurulu’na girdi
- Yaşam1 gün önce
Sinem Kobal’ın doğumu sonrası ilk paylaşımı gündem oldu
- Yaşam2 gün önce
Sedat Peker’in, uzun zaman sonra ilk defa fotoğrafı görüldü
- Politika2 gün önce
Sedat Peker’den, ‘Mehmet Cengiz’ paylaşımı
- Yaşam14 saat önce
Metin Hara, Hilal Altınbilek çifti evlilik kararı aldı