Yeni sevgilisiyle görüntülenen Selin Ciğerci ve eski eşi arasında ipler iyice koptu

Geçtiğimiz eylül ayında boşanan futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, ayrılık sonrası arkadaşlıklarını ve iş ortaklıklarını devam ettirdiklerini dile getirmişti. Ancak ikiliden Çıra, önceki gün Ciğerci ile tüm bağı kopardığını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan Çıra, bir açıklama yayınlayarak eski eşiyle aralarındaki tüm bağları kopardığını duyurdu. Çıra, paylaşımında “Selin Ciğerci ile olan iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim” dedi.

Eylül ayında Gökhan Çıra ile 2 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Selin Ciğerci, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Ciğerci, basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen ile ilk kez el ele görüntülendi.

Çıra, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamasının ardından “O kahpeye söyleyin gemileri yaktım” şarkısıyla gönderme yaptı.

Sosyal medya paylaşımlarında hız kesmeyen Çıra, “Demin paylaştığımı kimse yanlış anlamasın. Ben olduğum gibi bir adam oldum her zaman. Hep de adam gibi durdum… O yüzden bilmeden kimse konuşmasın. Susmak istemiyorum ama konuşmak da istemiyorum. Ben zaten 1 haftadır yapılan tüm ihanetlere alıştım” dedi.

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Selin Ciğerci ve eski eşi arasında ipler iyice koptu

Yorumlar kapalı.