Yeni Akit yazarı Dilipak: Covid nezle-grip türü bir şeyse neden bu kadar abartılıyor?

Yeni tip koronavirüs bütün dünyada etkisi göstermeye devam ederken Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Covid nezle-grip türü bir şeyse neden bu kadar abartılıyor?" dedi.

Abdurrahman Dilipak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “İster misiniz, bundan sonra kurbansız, bayramlaşmasız Kurban Bayramları, teravihsiz, hatta oruçsuz Ramazanlar kutlayalım! Bayram namazlarını da kaldırın gitsin. Fetvasını bulursunuz, endişe etmeyin. Hatta niye oruç tutuyoruz ki, açlık ve susuzluk mikroba karşı direnci azaltabilir. Hem zaten bu mikrop kanda yoğunluğa sebeb oluyor yeteri kadar su almayınca ölümcül sonuçları olabilir. O zaman hayati bir sebep söz konusu olduğu için Diyanet’e bile sormaya gerek yok, Bilim kurulu karar versin olsun bitsin” dedi.

Dilipak, “Kimi virüs diyor, kimi bakteri diyor, izole edilmemiş bir mikroba ilaç ve aşı yapıyor birileri, biz de yutuyoruz. Tanı kiti, PCR testi yanlış. Sürekli mutasyona uğrayan bir mikropla nasıl mücadele edilir bilmiyoruz. Maske, Mesafe, Musluk, HES ve sonuç ortada. Tedbir, teşhis ve tedavi konusunda farklı fikir, teklifler bir türlü Ankara’dakilerin kulağına gitmiyor. Bu görüş sahipleri de doktor, akademik kariyer sahibi insanlar. “Yerli ve Milli” çözüm telifleri, FDA ve DSÖ onayı olmadan Ankara’da itibar görmüyor. Sağlık Bakanlığı bu tür ilaçlara, Gıda Tarım Bakanlığı, Bill’in sentetik etine, diğer birçok ürününe onay veriyor, ama bin yıllık gelenekte var olan gıda takviyesi konusunda işi yokuşa sürüyor” görüşünü savundu.

Yeni Akit yazarı Dilipak: Covid nezle-grip türü bir şeyse neden bu kadar abartılıyor?

Yorumlar kapalı.