Yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze’nin anne ve babası tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Mahallesi’nde üç gün önce yatağında boynu kırıldığı için hayatını kaybeden 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun anne ve babası, yaklaşık 13 saat süren hakimlik sorgusunun ardından bu akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gamze Sakallıoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü’ndeki evinde üç gün önce sabah saatlerinde babası Mehmet Halil Sakallıoğlu (53) ve annesi Tuncer Sakallıoğlu (45) tarafından yatağında ölü olarak bulundu. Anne Tuncer Sakallıoğlu da bugün sabah saatlerinde Bodrum Adliyesi’ne getirildi.

Anne ve babanın hakimlik sorgusu yaklaşık 13 saat sürdü. Saat 20.30 sıralarında adliyeden jandarma ile birlikte çıkan anne ve babanın tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi. Anne ve babanın suçlamaları reddettiği iddia edildi.

Adliyeye girişleri sırasında anne Tuncer Sakallıoğlu “Kızımın boynu kırık, boğularak öldürülmüş, olayın araştırılmasını istiyorum. Akrabalarından şüpheleniyorum, herkes araştırılsın” dedi. Gamze Sakallıoğlu’nun öldürülmesi olayı ile ilgili olarak 4 kişinin daha ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Gamze’nin cenazesi Mazı’daki Çocuk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze’nin anne ve babası tutuklandı

Yorumlar kapalı.