Yaşayan En Seksi Erkek’ unvanının sahibi Paul Rudd: Kariyerimin başında çöpte bulduğum şiltede uyuyordum!

2021'in 'Yaşayan En Seksi Erkek' unvanına layık görülen Amerikalı oyuncu Paul Rudd, kariyerinin ilk dönemlerinde yaşadığı maddi zorluklardan bahsetti. "Hiç param yoktu!" diyen Rudd, bir gün çöp kutusunun yanında bulduğu şilteyi evine götürüp üzerinde uyuduğunu söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

People dergisi tarafından 2021’in ‘Yaşayan En Seksi Erkeği’ seçilen Paul Rudd, Seth Meyers’ın Late Night programında hakkında bilinmeyenleri anlattı.

‘Ant-Man’, ‘Fırlama Kızlar’ ve ‘Friends’te rol alan ünlü aktör Rudd, kariyerinin başında arkadaşıyla birlikte Los Angeles’ta harabe bir evde nasıl yaşadığını açıkladı.

O dönemde ev tutacak kadar parası olmadığını ifade eden 52 yaşındaki oyuncu, mutfağında uyuduğu arkadaşının kendisini oyuncu seçmelerine götürdüğünü anlattı.

Paul Rudd, “Hiç param yoktu! Birkaç arkadaşımla birlikte yaşıyordum. Arabam çok kötüydü, hep bozulurdu.” dedi.

Bu ay vizyona giren ‘Hayalet Avcıları: Öteki Dünya’nın (Ghostbusters: Afterlife) başrolünde yer alan Rudd, kendi dairesini kiralayabilmek için yeteri kadar para biriktirdiğindeyse mobilya almaya gücünün yetmediğini ifade etti.

Amerikalı oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Aslında çok fazla mobilyam yoktu. Ve çöp kutusunun yanında bir şilte buldum. Tatlı ve bedava bir yatak olduğunu düşündüm. Onu odama çıkardım ve sonra üzerinde uyudum. Ertesi sabah kırmızı yumrularla kaplı biçimde uyandım.

Öte yandan Paul Rudd, 2021’in ‘Yaşayan En Seksi Erkeği’ seçilmesinin ardından mutluluğunu dergiyle paylaşmıştı. Rudd, bazılarının bu onuru almasına şaşıracağını ifade etmişti. Ünlü aktör, “İnsanların bunun için seçildiğimi duyduklarında ‘Ne?’ diyeceklerini bilecek kadar farkındalığım var. Bu sahte bir alçakgönüllülük değil. Bunu benden önce alması gereken çok insan var.” diye konuşmuştu.

 

Yaşayan En Seksi Erkek’ unvanının sahibi Paul Rudd: Kariyerimin başında çöpte bulduğum şiltede uyuyordum!

Yorumlar kapalı.