Xiaomi Home uygulamasından yeni sertifika

Mi 360° ev güvenlik kamerası ve Xiaomi Home uygulaması konutlara yönelik IoT cihazları ve güvenli dijital uygulamalar için BSI Kitemark™ sertifikasyonu aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel teknoloji lideri Xiaomi, Mi 360° Ev Güvenlik Kamerası ürününün BSI’dan (British Standard Institution) Konut Kullanımına Yönelik IoT cihazları için Kitemark™ Sertifikasyonu aldığını açıkladı. Xiaomi’nin Xiaomi Home uygulaması da ayrıca Güvenli Dijital Uygulamalar için Kitemark™ sertifikasyonunu aldı.

Kitemark™ sertifikasyonunun alınması, Xiaomi ürünlerinin Avrupa Telekomünikasyon Standartları Enstitüsü (ETSI) tarafından yayınlanan EN303645 standardı dahil olmak üzere en iyi güvenlik uygulamalarıyla uyumlu olduğu anlamına geliyor. Bu, Xiaomi’nin tüketicilerinin bilgi güvenliğini ve gizliliğini koruma konusundaki çalışmaları açısından başka bir önemli kilometre taşını işaret ediyor.

BSI Greater China Genel Müdürü Frank Zhang konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Xiaomi Mi 360° Ev Güvenlik Kamerası ürünü ve Xiaomi Home uygulamasının Kitemark™ sertifikasyonu almasından büyük mutluluk duyuyoruz. Xiaomi, ürünlerinde uluslararası güvenlik standartlarını uygulamak ve tüketiciler arasında güven oluşturmak için büyük çaba sarf etti. BSI, gelecekte Xiaomi ile çalışmayı ve markalar ile tüketiciler arasında daha fazla güven unsuru aşılayarak IoT ekosisteminin gelişimini geliştirmeyi dört gözle bekliyor.”

BSI’nın sahibi olduğu ve işlettiği bir ürün ve hizmet kalitesi markası olan Kitemark™, ETSI/EN303645 standardı kapsamında IoT sistemlerine yönelik teknik testler ve güvenlik denetimleri gerçekleştirerek tüketicilerin güvenli ve güvenilir IoT cihazlarını kolayca tanımlamalarını sağlıyor.

Xiaomi, 351 milyonun üzerinde bağlı cihaz ve 49 milyondan fazla kullanıcıyla dünyanın önde gelen tüketici AIoT platformuna sahip. Kullanıcı verilerinin güvenliğini ve gizliliğini her zaman birinci öncelik olarak gören Xiaomi, bu nedenle veri güvenliğinin önde tutulduğu kapsamlı bir yönetim ve teknoloji altyapısı oluşturdu.

Xiaomi’nin Mi AIoT platformu, BSI tarafından hem ISO/IEC 2700 Bilgi Güvenliği Yönetim Standardı hem de ISO/IEC 27701 Gizlilik Bilgi Yönetim Sistemi ile onaylanmıştır. Şirket aynı zamanda güvenlik politikaları ve uygulamalarını kapsamlı bir şekilde aktaran Tüketici IoT Cihazlarına Yönelik Xiaomi Siber Güvenlik Temelleri ve Xiaomi IoT Gizlilik Teknik Dokümanı** yayınladı.

Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Xiaomi Güvenlik ve Gizlilik Komitesi Başkanı Cui Baoqiu, “Mi 360° Ev Güvenlik Kamerası ürünümüz ve Xiaomi Home uygulamamız güvenlik ve gizlilik çerçevesini pratikte nasıl uyguladığımıza dair mükemmel bir örnek oluşturuyor. BSI Lab tarafından yapılan ileri düzey güvenlik testlerinin yanı sıra güvenlik denetimleriyle kurum, test edilen ürünlerin en katı güvenlik ve gizlilik politikalarına uygun olarak geliştirildiklerini doğruladı. Kullanıcı verileri güvenliğinin ve gizliliğinin bizim için her zaman en önemli önceliklerden biri olduğunu ve bunun faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlar için geçerli olduğunu yeniden doğruluyoruz” dedi.

Xiaomi Home uygulamasından yeni sertifika

Yorumlar kapalı.