Will Smith’in tokat attığı Chris Rock ilk kez konuştu!

2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in sağlığıyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Yaşanan olay sonrası Rock, sessizliğini bozdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 Oscar Ödülleri, 28 Mart gecesi sahiplerini buldu. Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen geceye ödül alanlardan çok, Will Smith’in sahneye çıkarak komedyen Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu.

Komedyen Chris Rock’a, eşi Jada Pinkett Smith’in ‘alopesi’ hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapması üzerine sahneye çıkarak tokat atan Will Smith, yerine dönünce de sahneye doğru; “Karımın adını ağzına alma” diye bağırmış ve Rock’un açıklama yapma girişimini engelleyerek aynı ifadeleri daha sert bir şekilde tekrarlamıştı.

Tokat skandalıyla gündeme gelen Chris Rock ise ilk kez konuştu. Ünlü komedyen, önceki gün Boston’da gösteri yapacağı salona giriş yaparken korumalarıyla objektiflere yansıdı.

Variety’nin aktardığına göre; 57 yaşındaki Rock, gösteri başında tokat olayı hakkında seyircisine “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim, “Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım” diye konuştu.

Will Smith’in tokat attığı Chris Rock ilk kez konuştu!

Yorumlar kapalı.