Veyis Ateş canlı yayına çıkıyor

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Veyis Ateş’in yarın kanalda canlı yayına çıkarak hakkındaki iddialara yönelik soruları yanıtlayacağını açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Sedat Peker ve Sezgin Baran Korkmaz’ın hakkında iddialarda bulunduğu Veyis Ateş’in canlı yayına çıkacağını açıkladı.

Toktaş, Veyis Ateş’in yarın Halk TV’de İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayacağını söyledi.

Toktaş’ın açıklaması şöyle:

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, 6 Haziran Pazar yayımladığı 9’uncu videoda, Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’a ait otelde ücretsiz kaldığını ve kara para aklamakla suçlanan Korkmaz için arabuluculuk yaptığını ileri sürmüştü.

Gazeteci Fatih Altaylı ise Pazartesi günü Habertürk’teki yazısında Sezgin Baran Korkmaz’ın Veyis Ateş’le ilgili olarak kendisini aradığını belirterek, “Tehdit, şantaj iddiaları, 10 milyon euroluk talepler, bir ekip adına aracılıklar, kriminal nitelikte suçlamalar” olarak nitelediği iddiaları gündeme getirmişti.

Sezgin Baran Korkmaz’ın iddialarını Habertürk yönetimine ilettiğini kaydeden Altaylı, “Kendisinden son bir kez bu iddialara yanıt vermesini isteyeceklerdir muhtemelen. Veyis Ateş’in de bu iddialara verecek bir yanıtı var mı bilemem” demişti.

Veyis Ateş canlı yayına çıkıyor

Yorumlar kapalı.