Ünlü oyuncu Salih Bademci: Partnerlerim hep hamile kalıyor, Telli Baba gibi hissediyorum

Özge Özpirinçci ile İlk ve Son dizisindeki sevişme sahneleriyle çok konuşulan oyuncu Salih Bademci, verdiği röportajda ateşli sahneler hakkında konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BluTV’de yayınlanan İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci ile evli bir çifti canlandıran Salih Bademci, Hürriyet’e verdiği röportajda dizideki sevişme sahneleri hakkında ve Özge Özpirinçci’nin hamileliği hakkında samimi açıklamalar yaptı.

“BÜTÜN SAHNELERİ OYUNMUŞÇASINA ÇEKTİK”

Özge Özpirinçci ile başrolü paylaştığı İlk ve Son dizisinde birçok sevişme sahnesi bulunan oyuncu, “O sahneler zor oldu mu?” sorusu üzerine şunları söyledi: “Kolay değildi. Senaryoyu görüp okuduğumda ‘Nasıl yapacağız’ dedim. Özge gibi bir partner, benim bu işte en büyük şansımdı. Bütün sahneleri gerçekten bir oyunmuşçasına çektik. Ama Özge de sete üç aylık hamile geldi. Fiziksel olarak dikkat etmemiz gereken şeyler de vardı. Ama o hamilelik bir yandan da uğurdu. Bu benim ‘challenge’ım (mücadele) aynı zamanda sanırım.”

Oynadığı birkaç partnerinin çekimlerde hamile olduğundan bahseden Bademci, “Ayça Bingöl’le oyuna başlamıştık, o dönem hamile kaldı. Eşim İmer’le oyuna başladık, tam o dönemde hamile kaldı. Bu sefer Özge’yle dizi yaparken o hamileydi. Kendimi artık Telli Baba gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Salih Bademci: Partnerlerim hep hamile kalıyor, Telli Baba gibi hissediyorum

Yorumlar kapalı.