Ünlü oyuncu Amber Heard taşıyıcı anneyle bebek sahibi oldu

Eski eşi Johnny Depp ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Amber Heard cephesinden sürpriz haber geldi: Heard, taşıyıcı anne yöntemiyle bir kız bebek sahibi oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

35 yaşındaki Amber Heard, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Geçen yıl yitirdiği annesinin adını verdiği bebeğiyle çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı  Amber Heard. Güzel oyuncu  “Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum” diye yazdı.

‘HAYATIMIN GERİ KALANININ BAŞLANGICI’

Paylaşımında “Umarım beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya geliriz” diyen Heard, mesajını şöyle sürdürdü: “Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunmak istiyor. Ayrıca işimin doğasının beni bunu kontrol altına almaya zorladığını da biliyorum. Kızım 8 Nisan 2021’de doğdu. Adı Oonagh Paige Heard. O, hayatımın geri kalanının başlangıcı.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Amber Heard (@amberheard)’in paylaştığı bir gönderi

GEÇEN YIL KAYBETTİĞİ ANNESİNİN ADINI VERDİ

Sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamayan Amber Heard’ün kızını taşıyıcı anne dünyaya getirdi. Güzel oyuncunun doğum sürecine de tanık olduğu belirtildi. Amber Heard, kızına geçen yıl yitirdiği annesi Pagie’in adını verdi.

Ünlü oyuncu Amber Heard taşıyıcı anneyle bebek sahibi oldu

Yorumlar kapalı.