Ünlü isimler ‘Kurt Efe’yi görmek için hastaneye akın etti

2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer çiftinin oğulları geçtiğimiz cuma günü dünyaya geldi. Kurt Efe'yi görmek için hastaneye Alperen Duymaz, Duygu Sarışın, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimler ziyarette bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (45) çiftinden müjdeli haber geldi. Tatlıtuğ ve Dizer, 15 Nisan Cuma sabahı oğulları Kurt Efe’yi kucağına aldı. Çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı. Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilk misafirlerini doğum yaptığı Maslak’taki özel bir hastanede kabul etti.

Alperen Duymaz, Rıza Kocaoğlu ve yeni sevgilisi Selin Işık, Tatlıtuğ ailesini tebrik etti. Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti de yakın dostlarına “Hayırlı olsun.” demek için hastaneye gelenler arasındaydı.

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın ise hastaneye yalnız geldi. Ulusoy’un sette olduğunu ifade eden Sarışın, bebeği soran gazetecilere, “Çok güzel, çok tatlı… Bir hayli keyifli bir anneyle bebek gördüm.” dedi.

 

Ünlü isimler ‘Kurt Efe’yi görmek için hastaneye akın etti

Yorumlar kapalı.