Umut Evirgen’den Serenay Sarıkaya itirafı

Bir dönem Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilen Serenay Sarıkaya, iki ay önce "Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" demişti. Ancak Umut Evirgen çok konuşulacak bir itiraf geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Serenay Sarıkaya (29) ile Melisa Şenolsun‘dan ayrılan işletmeci Umut Evirgen’in (32) aşk yaşadığı iddiaları bir süredir magazin gündemindeydi.
Sarıkaya’nın, Evirgen’in sahibi olduğu mekana gittiği öne sürülmüştü. Ünlü işletmecinin, “içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan oyuncu için mekanı kapattığı” haberleri çıkmıştı.
Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz eylül ayında basın mensuplarının “Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusu üzerine, hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koymuştu.
Güzel oyuncu, “Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım” ifadelerini kullanmıştı.
Umut Evirgen’den ise dün akşam şaşırtan bir açıklama geldi. Ünlü işletmeci, ‘teve2 Magazin Masası’ muhabirine güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf etti.
‘teve2 Magazin Masası’ muhabirinden görüntü almamasını rica eden Evirgen, “Benim mekanım dışında istediğin yerde görüntü al ama bu gecelik bizden görüntü alma” dedi.
32 yaşındaki işletmeci, muhabirin “O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?” sorusuna ise “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” şeklinde flaş bir cevap verdi.

Umut Evirgen’den Serenay Sarıkaya itirafı

Yorumlar kapalı.