Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya için mekan kapattı

Umut Evirgen'in gönlünü Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Evirgen, son olarak sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla rahat zaman geçirmek için mekanı Gizli Kalsın’ı kapattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Tuba Büyüküstün’le uzun bir süre aşk yaşayan ardından gönlünü genç oyuncu Melisa Şenolsun’a kaptıran Umut Evirgen ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

GÖZLERDEN UZAK İLİŞKİ

Şenolsun ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız noktalayan ünlü işletmecinin gönlünü bu sefer Serenay Sarıkaya’ya kaptırdığı öne sürüldü.

Serenay Sarıkaya’nın, yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen’le buluştukları yer ortaya çıktı. Oyuncunun, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği öğrenildi.

Evirgen, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan Sarıkaya için mekanı kapattı. Çalışanlara talimat veren işletmeci, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı iddia edildi.

Ayrıca Evirgen’in, geçtiğimiz günlerde şoförü Baltalimanı’nda kaza yapan Serenay Sarıkaya’ya kendi aracını gönderdiği öğrenildi.

 

 

Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya için mekan kapattı

Yorumlar kapalı.