Uluç: İşte beIN rezilliği, satılmış spikerler!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, futbol kulüplerinin maç başladıktan sonra yaptığı protestoyu sansürleyen Katarlı yayıncı kuruluş beIN Sports’u eleştirerek, “İşte BeIN rezilliği, utancı.. İşte halkın haber alma hakkına ihanet” ifadelerini kullandı. Uluç, kanalın spikerleri için ise "satılmış" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hükümetin kontrolündeki Sabah gazetesinin yazarı Hıncal Uluç, yapması gereken ödemeyi yapmadığı için futbol kulüpleri tarafından protesto edilen ancak bu protestoyu takım kadrolarını ekrana getirerek sansürleyen Türkiye liglerinin yayıncı kuruluşu beIN Sports’a sert ifadelerle yüklendi.

“İşte BeIN rezilliği, utancı.. İşte halkın haber alma hakkına ihanet” diyen Uluç, kanalın spikerleri için ise “satılmış” kelimesini kullandı.

Katarlı yayıncı kuruluşun seyircileri ‘aptal’ yerine koyduğunu belirten Uluç, yazısında şu ifadelere yer verdi:

‘DURUMU BİLMEYEN SEYİRCİ ŞAŞKIN’

“BeIN, yani yayıncı kuruluş, kulüplere yapması gereken ödemeleri, federasyonla anlaşmasına rağmen yapmıyor. Maddi bakımdan çöküntü durumdaki kulüpler, asgari ücretle çalışan kulüp işçilerinin paralarını dahi ödeyemiyorlar. Ortaklaşa bir protesto kararı aldılar.

Başlama vuruşunu yapıyorlar ve biri topu ayağında tutuyor. Geri kalan 21 futbolcu da yerinde duruyor. Tam bir dakika..

..ve BeIN, yani yayıncı kuruluş, bu protesto anını ne gösteriyor, ne açıklama yapıyor. Durumu bilmeyen seyirci habersiz, bilgisiz, şaşkın. O an ekranda gördüğü şey işte bu.. Takım kadroları..

..ve BeIN’in “Satılmış spikeri”nin sesini duyuyor sadece.. “Şimdi size takım kadrolarını yeniden gösterelim..” ..ve utanmadan, sıkılmadan o kadroları okuyor. Bileni aptal yerine koyarak.”

Uluç: İşte beIN rezilliği, satılmış spikerler!

Yorumlar kapalı.