Ülkü ocakları EYT’lilerin eylemini hedef aldı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), Kastamonu'da basın açıklaması yaptı. CHP'nin de destek verdiği basın açıklamasına ülkücülerden tepki geldi. Basın açıklamasının yapıldığı caddeyi gül suyu iye yıkayan Kastamonu Ülkü Ocakları, EYT'li ve CHP'lileri 'fitne tohumu ekenler', 'zillet' gibi sözcüklerle hedef aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 81 ilde eş zamanlı olarak “EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor” sloganıyla basın açıklaması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda EYT’li yurttaşlar önceki gün Kastamonu’daki Nasrullah Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı.

Ülkü ocakları EYT'lilerin eylemini hedef aldı!

Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak ve CHP’li yurttaşlar da destek verdi.

Basın açıklamasının ardından Kastamonu Ülkü Ocakları, Nasrullah Meydanı’nı gül suyu döküp yıkadı.

Ülkü ocakları EYT'lilerin eylemini hedef aldı!

ZİLLETLİ, FİTNE TOHUMLU AÇIKLAMA

Nasrullah Meydanı’nı gül suyu döküp ellerindeki fırçalarla temizleyen ülkücü gençlerin fotoğrafları hem Kastamonu Ülkü Ocakları’na hem de Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar’a ait sosyal medya hesaplarından, “Nasrullah Meydanı’nda zillete mensup bir grup tarafından ekilmeye çalışılan fitne tohumları gül suyu ile yıkanarak temizlenmiştir. Tarihi ve kültür mirasımız Nasrullah Meydanı milli birlik ve beraberliğimizin temelidir, kirletemezsiniz” notuyla paylaşıldı.

CHP’nin EYT’lilerin hakları için yaptığı basın açıklamasına, Kastamonu Ülkü Ocakları’nın anlam verilemeyen karşı duruşu Kastamonuluların da büyük tepkisini topladı.

Gelişmeyi duyuran birçok haber sitesi ve sosyal paylaşıma tepki yorumları ardı ardına geldi.

Ülkü ocakları EYT’lilerin eylemini hedef aldı!

Yorumlar kapalı.