Ukrayna’dan Kanada’ya götürülen 500 yavru köpekten 38’i uçakta ölü bulundu

Ukrayna'dan Kanada'ya giden bir uçakta 500 yavru Fransız bulldogu bulunduğu açıklandı. Köpeklerin 38'inin yolda öldüğü, diğerlerinin de hastalandığı belirtilirken, soruşturma açıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada’ya Ukrayna’ya gelen bir uçakta, 38’i ölmüş halde 500 köpek yavrusu bulunduğu açıklandı. Köpeklerin Kanada’da popüler bir cins olan Fransız bulldogu olduğu belirtilirken, yetkililer kaçakçılık soruşturması açtı.

Yavru köpekler, Kanada’nın Toronto kentindeki Pearson Havalimanı’na inen bir Ukrayna Havayolları uçağında, bir başka köpek sahibinin kendi evcil hayvanını almak için kargo bölümüne gittiği sırada şans eseri bulundu. Köpeklerin 38’i ölmüştü; diğerleri de dehidrasyon ve kusma gibi semptomlar gösteriyordu. Kanada basınına konuşan yetkililer, “Kabus gibiydi” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Havayolları’ndan yapılan açıklamada yetkililerle işbirliği yapılacağı belirtilirken, Kanada basını ülkede köpek satışlarının kontrol edilmesi çağrısında bulundu. Kanada’da bu tür köpeklerin 3-4 bin dolara satıldığı belirtildi.

Ukrayna’dan Kanada’ya götürülen 500 yavru köpekten 38’i uçakta ölü bulundu

Yorumlar kapalı.