Üç gün hapis yatan Deniz Akkaya tahliye oldu!

Selin Ciğerci'nin hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal edince üç gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan eski manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan bugün çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Akkaya, sosyal medya fenomeni Sekin Ciğerci’nin kendisi hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle üç gün zorlama hapse çarptırılmıştı.

Bakırköy Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda üç gün hapis yatan 44 yaşındaki eski manken, saat 12:00’da tahliye edildi.

Tek kişilik hücrede üç gün hapis yatan Akkaya, cezazevi çıkışı, “Kokuyorsam kusuruma bakmayın, üç gündür duş alamadım. İlk işim kızımı görmek ve duş almak olacak” dedi.

“KASIMPAŞA’DAN LONDRA’YA UZUN BU KİRLİ TEZGAHIN GERÇEK YÜZÜNÜ HERKES GÖRECEK!”

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile ilgili ağır sözler sarf etti: Ben öyle süslü sözler sarf eden bir insan değilim. Bundan sonra onun içerisinde olduğu bütün kirli oyunları ortaya çıkartacağım…

“Kasımpaşa’dan Londra’ya uzanan bu kirli tezgahın tüm gerçeklerini ortaya çıkartacağım. İlk olarak dava açıp, her birini teker teker ispat edeceğim…”

“Naylon fatura ile kurduğu çirkin düzeni gün yüzüne çıkartacağım. Buradan söylüyorum, bundan sonra ona gerçek adı Okan’la hitap edeceğim. Herkes gerçekleri görecek.”

“PAŞLALAR GİBİ YATTIK ÇIKTIK”

“Gayet paşalar gibi yattık çıktık” diyen Akkaya, “Dananın kuyruğu kopacak arkadaşlar. Zaten savcılıkta da bu FETÖ ilişkileri ile ilgili biz randevularımızı almıştık. Bunları konuşmamam için zaten tedbir aldırmış” şeklinde konuştu.

Üç gün hapis yatan Deniz Akkaya tahliye oldu!

Yorumlar kapalı.