Tuvana Türkay kimdir? Tuvana Türkay kaç yaşında, nereli?

Kanal D'de yayınlanan Afara konukları arasında yer alan Tuvana Türkay’ın hayatı gündem oldu. Peki Tuvana Türkay kimdir? Tuvana Türkay kaç yaşında, nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’de yayınlanan Afara konukları arasında yer alan Tuvana Türkay’ın hayatı gündem oldu. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmişti. Peki, Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tuvana Türkay’ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Tuvana Türkay, Radyo Televizyon Sinema bölümü mezunudur. Türkay’ın rol aldığı diziler arasında Kağıt Ev, Deli Gönül, Kara Para Aşk ve Yasak Elma da yer alıyor.

Tuvana Türkay kimdir? Tuvana Türkay kaç yaşında, nereli?

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul’da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji’ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etti. 2009’da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırdı. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterine hayat verdi.. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde “tuana” şarkısını coverladı.

Tuvana Türkay kimdir? Tuvana Türkay kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.