Türkiye Süper Ligi şampiyonu Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de Trabzonspor'un Konyaspor'a 4-3 yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyon oldu. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’dan sonra şampiyon olan 6. farklı kulüp.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 33. hafta maçında Hes Kablo Kayserispor ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşılaştı. Medipol Başakşehir’in, takipçisi Trabzonspor’un İttifak Holding Konyaspor’a yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile Hes Kablo Kayserispor arasındaki mücadelenin ikinci yarısı oynanırken kesilen stat elektrikleri geldi ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Turuncu-lacivertli takımın 1-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 66. dakikasında stattaki teknik aksaklık nedeniyle bir anda elektrikler kesilmişti.

Mücadele 17 dakikalık aradan sonra kaldığı yerden sürdü.

Elektrikler ikinci kez kesildi

Medipol Başakşehir – Kayserispor maçında Fatih Terim Stadyumu’nda elektrikler 2. kez kesildi.

Müsabakanın 84. dakikasında elektrikler bir kez daha gitti ve müsabaka durdu. 8 dakikalık aranın ardından elektrikler tekrar geldi ve mücadele kaldığı yerden devam etti.

Süper Lig’in 6. şampiyonu Medipol Başakşehir

edipol Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’dan sonra şampiyon olan 6. farklı kulüp oldu.
Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun şampiyonu Medipol Başakşehir oldu. Kayserispor’u evinde mağlup eden turuncu-lacivertliler, sezonun bitmesine 1 hafta kala ilk sırada bitirmeyi garantileyince ligin yeni şampiyonluk unvanını kazandı. Fenerbahçe ilk Süper Lig şampiyonluğunu 1959 yılında, Beşiktaş 1960, Galatasaray 1962, Trabzonspor 1976 ve Bursaspor da 2010 yılında yaşadı.

Süper Lig’in 33. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Medipol Başakşehir – Kayserispor mücadelesi öncesinde iki takım futbolcuları seremoniye ‘Kadına şiddete dur de’ tişörtleriyle çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Medipol Başakşehir’e tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kutlama mesajları paylaştı.

İletisinde “2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonu şampiyonu Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nü ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyorum” ifadelerine yer veren Erdoğan sonraki paylaşımına şunları kaydetti:

“Şampiyon Medipol Başakşehir ile birlikte zorlu geçen sezonda mücadeleleriyle futbolun rekabetçi fakat aynı zamanda birleştirici ruhunu yansıtan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, her birinin başarılarının devamını diliyorum.”

2019-20 Süper Lig Cemil Usta sezonu şampiyonu @ibfk2014 Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nü ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyorum.

Türkiye Süper Ligi şampiyonu Medipol Başakşehir

Yorumlar kapalı.