Türkan Demir, bir süredir rahatsız edildiği Hakkı Elalmış tarafından işkence edilerek öldürüldü!

Hakkı Elalmış isimli şahıs, Türkan Demir'i tavuk kümesinde kafasına kürekle defalarca vurarak öldürdü, ardından gözlerini oydu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Çanakkale’nin Biga İlçesi’nin Kanibey Köyü’nde gerçekleşti.

3 Yıl önce Mardin’den Çanakkale’ye mevsimlik işçi olarak gelen ve sonrasında köye yerleşen evli ve iki çocuk babası Hakkı Elalmış tavuk çiftliğinde çalışmaya başladı.

Hakkı Elalmış’ın akrabaları Abdullah Demir, eşi Türkan Demir ve 3 çocuğu da geçtiğimiz yıl Mardin’den köye gelerek buradaki başka bir tavuk çiftliğinde çalışmaya başladılar.

Son dakika: Çanakkale’de korkunç olay! Karşılıksız aşkta kadının gözlerini oydu

Hakkı Elalmış, Türkan Demir’i bir süredir rahatsız ediyordu. Demir korktuğu ve akraba oldukları için eşine bu durumdan bahsedemedi.

Türkan Demir’in bulunduğu tavuk çiftliğine gelen Hakkı Elalmış ile arasında tartışma yaşandı.

Tartışma büyüdükten sonra Elalmış, çiftlikte bulunan kürekle Türkan Demir’in kafasına defalarca vurarak öldürüp, gözlerini oydu.

Çiftlikte çalışan başka bir işçi, kadının kanlar içinde yerde yattığını görünce durumu eşi Abdullah Demir’e bildirdi. Olay yerinde hayatını kaybeden Türkan Demir’in cansız bedeni Biga Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TÜRKAN DEMİR’İN EŞİNİ TESELLİ EDERKEN GÖZALTINA ALINDI

Hastanede eşinin işlemlerini yapan acılı eş Abdullah Demir’i teselli eden Hakkı Elalmış, çiftlikteki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Elalmış’ın Biga İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Türkan Demir, bir süredir rahatsız edildiği Hakkı Elalmış tarafından işkence edilerek öldürüldü!

Yorumlar kapalı.