Tuncay Özkan: “Gaziantep’te 16 saattir değişen bir şey yok, vatandaşlarımız kurtarılmayı bekliyor”

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, kar yağışı nedeniyle Gaziantep'te yolda kalan vatandaşların çektiği görüntüleri paylaşarak, "Gaziantep'te 16 saattir değişen bir şey yok. Vatandaşlarımız kurtarılmayı bekliyor" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, ilk olarak, kar yağışının etkili olduğu Gaziantep’in Şahinbey ilçesinden görüntüler paylaştı. Özkan, sosyal medya hesabından dün gece paylaştığı görüntülere şu notu düştü:

“Görüntüler Gaziantep Şahinbey’den. Hani şu AKP’li Şahinbey Belediyesi’nin Okçular Vakfı için 60 milyon ödenek ayırdığı yer. AKP’li Gaziantep Büyükşehir de eksik kalır mı? Onlar da logoya 760 bin lira harcamıştı. Tuza para kalmadı haliyle. Vatandaşın hali ortada. Eserinizle övünün.”

Özkan, bu sabah ise yine Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan ve yardım bekleyen araçların görüntülerini paylaştı. Özkan, “Gaziantep’te 16 saattir değişen bir şey yok. Vatandaşlarımız kurtarılmayı bekliyor” dedi.

 

Özkan, bu paylaşımından yaklaşık bir saat sonra da dün gece Gaziantep’te altı aylık bebeğiyle yolda mahsur kalan Nur Dalma Okşar’ın çektiği videoyu, “Nur Dalma Okşar, 6 aylık bebeğiyle 20 saattir yardım bekliyor. Yetkililer ne yapıyor” notuyla paylaştı. Nur Dalma Okşar, videoda şu bilgileri verdi:

“Bebek ve ben iyiyiz. Babamız da iyi, ama şimdilik iyiyiz. İnanılmaz bir kar var. Bütün yollar kapalı. Burası Antep’e gidiş istikametindeki otoban. Karşı taraf Adana’ya giden otoban. Bir an önce buranın açılması gerekiyor, çünkü dün gece kar yağışı devam ettiği için arabalar karın içinde kaldı. Kar yağışı durana kadar bizi buradan kurtarmazlarsa bir süre sonra buz olacak, biz buradan nasıl gideceğiz hiç bilmiyoruz.”

Tuncay Özkan: “Gaziantep’te 16 saattir değişen bir şey yok, vatandaşlarımız kurtarılmayı bekliyor”

Yorumlar kapalı.