Tuğba Özerk’ten sert sözler: “Pop müziği rezil eden insanlar!”

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, "Hep mi ritim aynı olur ya? Pop müziği rezil eden insanlar!" diyerek müzik dünyasındaki isimleri eleştirdi. Özerk'in bu paylaşımıyla Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve 'Reynmen' adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ı hedef aldığı öne sürüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Tuğba Özerk, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla; müzik camiasındaki yeni sesleri eleştirdi.

Twitter’dan bir paylaşım yapan Özerk, “Hep mi ritim aynı olur ya Edoş, Zeynoş bir de Reynoş çıktı başımıza…Bir de birliktelik kurmuşlar bu pop müziği rezil eden insanlar öperim” ifadelerini kullandı.

Söz konusu paylaşımda, Özerk’in Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve ‘Reynmen’ adıyla tanınan Yusuf Aktaş’ı hedef aldığı iddia edildi.

Özerk, ardından, “Sahte okeyler. Hep dön, dön aynı… Öptüm.” paylaşımında bulundu.

Şarkıcının bu gönderileri takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar Tuğba Özerk’e hak verirken, kimisi ise “Böyle bir şey söylemeye ne gerek vardı ki? Herkesin tarzı, rengi, ne olduğu kendisine. Bu başkasını ilgilendirmez.” diyerek, sanatçıyı eleştirdi.

‘YALAN’ İKİNCİ SIRADA

Öte yandan Bastık ile Reynmen, ‘Yalan’ adlı şarkılarını iki gün önce müzikseverlerle buluşturmuştu. ‘Yalan’, YouTube’da trend videolar Listesi’nde 2. sırada yer alıyor.

Tuğba Özerk’ten sert sözler: “Pop müziği rezil eden insanlar!”

Yorumlar kapalı.