Tuğba Özay’ın ‘Sil Baştan’ performansı sosyal medyada olay oldu

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bursa'da sahne alan Tuğba Özay, Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' adlı şarkısını seslendirdi. Özay'ın performansını sergilediği o anlar, sosyal medyada alay konusu oldu. Tuğba Özay'dan, "Keşke daha iyi yorumlayabileceği şarkılar seçseydi" şeklindeki eleştirilere jet yanıt geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mankenlikten, oyunculuğa ardından da şarkıcılığa geçiş yapan Tuğba Özay, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel Bursa’da sahne aldı. Sahne için derin yırtmaçlı pembe bir elbise tercih eden Özay, Şebnem Ferah’ın ‘Sil baştan’ şarkısını yorumladı. O anlar kısa sürede sosyal medyaya düşerek gündem oldu.

Gelen eleştirilere kayıtsız kalmayan Tuğba Özay da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına “Olumlu-olumsuz tüm yorumlar kabulümüzdür. Abartmayın…” notunu düştü.

Özay, ayrıca son dönemde konserlerinde giydiği kıyafetleriyle gündeme gelen Gülşen ile ilgili de “Evet, tersine döndürüyoruz her şeyi… Yıllarca modellik yapmış, binlerce elbise taşımış bir insan olarak elbiseleriyle gündem olan Gülşen’e derim ki; Bak Gülşen’ciğim, bir ‘Sil Baştan’ı yorumladım sahne performansımla gündem oldum. Halbuki sen sesinle, ben giydiğimle gündem olmalıydık değil mi?” ifadelerini kullandı.

 

 

Tuğba Özay’ın ‘Sil Baştan’ performansı sosyal medyada olay oldu

Yorumlar kapalı.