Tuğba Özay’dan yıllar sonra gelen hapishane itirafı!

Tuğba Özay, yapımcılığını Özlem Çelik ve Çağrı Çelik'in üstlendiğİ TV 100'de yayınlanan 'Beyin Dedektifi' programına konuk oldu. 2007 yılında hapse girdiği dönemdeki yaşadıklarını anlatan Özay, "Süreçten sonra panik ataklar başladı" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğba Özay, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2007 yılında hapse girdiği dönemdeki yaşadıklarını anlatan Özay, “Süreçten sonra panik ataklar başladı” dedi.
Özay, Muslu’nun “Hayatınızda yaşamak istemediğiniz olay hangisiydi?” sorusuna “15 yaşımda ailemle trafik kazası geçirmiştim, çok korkunçtu. O kazada annemle babamın hayatını kurtaran ben oldum. Köprü yolunda babam arabadan fırladı yola. Boynum kırılıyordu. Babam ölü gibi yerde yatıyordu. Karşıdan tır geliyordu. El salladım dur diye babamın üstüne kapandım. Annem su arkının içine düşmüş. Ben söylemesem babamla bizi alıp hastaneye götürecekler. Annem o kar tipinin içinde kalacaktı” yanıtını verdi.

2007 yılında 5,5 ay cezaevinde yatan Tuğba Özay, o dönem yaşadıklarını da anlattı; “Hayatımda hazmedemediğim şeyler var. 2007’de hapse girmem. İlgim olmayan bir olaydan 5,5 ay hapis yattım. Çok ciddi bir travmaydı. En yoğun çalıştığım dönemdi. Asla haketmedim. Fakat o dört duvar arasındaki süreci de iyi ki yaşamışım. Ben o acılardan çok şey öğrendim. Oradaki acılı kadınların yaşamını öğrenince dünyaya daha farklı bakmaya başladım. Kendi içimde olgunlaştım. O süreçten sonra panik ataklar başladı. Cezaevinde okudum, yazdım, insanları dinledim. 15 adımlık avluda kuşları izledim, ağladım.”

Tuğba Özay’dan yıllar sonra gelen hapishane itirafı!

Yorumlar kapalı.