Tuğba Ekinci’den Erkan Petekkaya’ya: Lan dümbük hayırdır

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz hakkında söyledikleri yüzünden kamuoyu ve Acun Ilıcalı'dan tepki görmesi üzerine olaya Tuğba Ekinci'de dahil oldu. Ekinci, sosyal medya üzerinden Erkan Petekkaya'ya cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Erkan Petekkaya, TV8’de yayınlanan müzik ödülü töreninde Kerimcan Durmaz’ın sahneye çıkıp ödül almasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti. “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu” diyen Petekkaya’ya Acun Ilıcalı’dan cevap gecikmedi.

Dün akşam yayınlanan Survivor’da ise Acun Ilıcalı ise konuyla ilgili kısa açıklama yaptı. “Bizde dizi yapan adam bana küfrediyor” diyerek Erkan Petekkaya hakkında bir ifadede bulundu.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşımla gündem olan Tuğba Ekinci ise Erkan Petekkaya’ya sosyal medya üzerinden olay yaratacak sözler söyledi.

Ekinci açıklamasında “Lan dümbük hayırdır sen ilk defa mı ağır abi rolü aldın, etkisinde mi kaldın? Çık rolünden sana ne lan Kerimcan’dan Acun’dan tv8’den sen önce melek gibi karına sadık ol kendi hayatına bak! Adamsan aç telefon söyle” ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci'den Erkan Petekkaya'ya: Lan dümbük hayırdır

 

Tuğba Ekinci’den Erkan Petekkaya’ya: Lan dümbük hayırdır

Yorumlar kapalı.