Trabzonspor, Berat Özdemir transferini açıkladı

Trabzonspor, Berat Özdemir'in transferini açıkladı. Bordo Mavililer, Gençlerbirliği'ne 2 milyon 500 bin Euro sözleşme fesih beledi ödeneceğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Gençlerbirliği’nden Berat Özdemir için mutlu sona ulaştı. Bordo Mavililer, oyuncunun transferi için anlaşmanın sağlandığını açıkladı. Trabzonspor anlaşmaya göre Gençlerbirliği’ne 2 milyon 500 bin Euro ödeneceğini duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan iki ayrı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir ile 4,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2020-21 futbol sezonu için 2 milyon 500 bin lira, 2021-22 futbol sezonu için 5 milyon lira, 2022-23 ve sonraki sezonlar için oyuncuya, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin yüzde 5’i ödenecektir.”

Gençlerbirliği’nin genç oyuncusu Berat Özdemir kimdir?

Trabzonspor, Berat Özdemir transferini açıkladı

Yorumlar kapalı.