Teşkilat “Zehra” Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal Kaç Yaşında?

TRT 1'de izleyiciyle buluşacak olan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de dizide Zehra karakterine hayat veren güzel oyuncu Deniz Baysal. Peki Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal kaç yaşında ve nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisi ilk bölümden izleyicilerin yoğun ilgisine maruz kaldı. Daha çok pek çok farklı dizide boy gösteren sevilen oyuncu Deniz Baysal, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal kimdir, Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal eşi kim, Deniz Baysal dizileri neler ve kaç yaşında gibi sorular ve cevapları…

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal Kaç Yaşında?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir ve 29 yaşındadır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezun olan Baysal, İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlamış ve ardından çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır. Aynı zamanda 10 yıl tiyatro oyunculuğu yapmıştır. Palyaçoluk yapıp, sonra da çocuk oyunlarında oynamıştır. Tiyatro hocasının teşvikleri ve destekleri ile oyunculuğa başlayan Baysal, bir dönem basket oynuyorken, burnuna top çarpması sonucu  burnuna estetik yaptırmak zorunda kalmıştır.

İlk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile ekranda izlediğimiz Deniz Baysal Yurtçu; Rüzgarın Kalbi, Kaçak Gelinler, Fazilet Hanım ve Kızları, Derin Sular, 7. Koğuştaki Mucize ve Söz gibi yapımlarda rol aldı.

Deniz Baysal Yurtçu, 2019 yılında Kolpa isimli müzik grubunun solisti Barış Yurtçu ile dünya evine girmiştir.

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtçu, 55 kilo, 1.72 metre boyunda ve Koç burcudur.

Deniz Baysal Rol Aldığı Dizi ve Filmler

TV Dizileri
2011 – Bitmeyen Şarkı – Nisan
2011 – Derin Sular – Nisan
2012 – Babalar ve Evlatlar – Şehnaz
2012 – Kayıp Şehir – Şehnaz
2013 – Aşk Ekmek Hayaller – Karaca Yılmaz
2014-2015 – Kaçak Gelinler – Kainat Gencer
2015 – Can Bedenden Çıkmayınca – Eylem
2015 – Beyaz Yalan – Alara Korel/Melek Yılmaz
2016 – Sevda Kuşun Kanadında – Tümay Erbay
2016 – Rüzgarın Kalbi – Zeynep
2017-2018 – Fazilet Hanım ve Kızları – Hazan Çamkıran
2018-2019 – Söz – Savcı Derya Karasu
2020 – Hizmetçiler – Ela Sönmez
2021 – Teşkilat – Zehra

Sinema Filmleri
2016 – Sol Şerit – Yasemin
2019 – 7. Koğuştaki Mucize – Mine Öğretmen

Teşkilat “Zehra” Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal Kaç Yaşında?

Yorumlar kapalı.