Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı dünyada 2 numara oldu

Sanatçı Tarkan'ın, 'Geççek' ismi verilen yeni şarkısı 17 Şubat Perşembe akşamı klibiyle birlikte yayımlandı. Kısa sürede sözleriyle dikkat çeken şarkı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkının klibi, YouTube'da 7 milyondan milyondan fazla görüntülenmeyle, dünyada en çok izlenilenler listesinde 2. sırada yer aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son albümünü 2017 yılında yayınlayan Tarkan, yeni şarkısı Geççek’i 17 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de dinleyicilerle buluşturdu. ‘Geççek’ şarkısının sözleri ve klibi yayımlandıktan bir süre sonra Twitter’da gündem oldu. #Tarkan ve #Geççek etiketileri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Sosyal medyada söz konusu şarkı için “Tarkan milyonlara tercüman olmuş” yorumu yapıldı.

Birçok insan, şarkıda yer alan sözlerin politik anlamlar taşıdığını düşündüklerini ifade etti.

Tarkan, şarkıdaki sözler gerekçe gösterilerek iktidara yakın isimler tarafından hedef alınırken; ‘Geççek’, aralarına siyasi ve ünlü isimlerin de dahil olduğu birçok kişi tarafından beğenildi.

DÜNYADA 2, TÜRKİYE’DE 1 NUMARA

Almanya, Fransa, Azerbaycan gibi ülkelerde de dinlenen şarkının klibi ise İstanbul’da 20’den fazla mekanda çekildi. 30 oyuncu ve 60 kişilik bir ekip görev aldı.

Kworb verilerine göre de, klip 24 saat içinde YouTube’da 7 milyondan fazla görüntülenmeyle dünyada en çok izlenenler listesinde 2. sırada yer aldı.

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı dünyada 2 numara oldu

‘Geççek’ klibinin izlenme sayısı, 19 Şubat Cumartesi itibarıyla ise 11 milyonu aşmış durumda.

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı dünyada 2 numara oldu

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı dünyada 2 numara oldu

Yorumlar kapalı.