Tarkan isyan etti: Canileri neden tekrar aramıza salıyorsunuz?

Tarkan, kadın cinayetleriyle ilgili tepkisini dile getirdi. Dün "İstanbul Sözleşmesi yaşatır" diyen ünlü şarkıcı, bugün de "Toplum için tehlike oluşturan sapıkları, katilleri, canileri neden tekrar aramıza salıyorsunuz?" diyerek yöneticilere tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzisyen Tarkan Tevetoğlu, kadın katilleriyle ilgili verilen kararlara sert tepki gösterdi.

Tarkan, “Toplum için tehlike oluşturan sapıkları, katilleri, canileri neden tekrar aramıza salıyorsunuz?” dedi.

Sözlerine “İçim almıyor, yüreğim kaldıramıyor artık. Her gün çoğalan sapıklıklar, ahlaksızlıklar… Ve bunun önüne geçmeyen, suçluya hak ettiği cezayı vermeyen bir yargı sistemi” diye başlayan Tarkan, şöyle devam etti:

“Neden tecavüzcüleri serbest bırakıyorsunuz? Toplum için tehlike oluşturan sapıkları, katilleri, canileri neden tekrar aramıza salıyorsunuz? Amacınız nedir? Aklım almıyor. Sonumuz hayır ola.”

Tarkan, Pınar Gültekin’in katledilmesi üzerine dün de tepkisini dile getirmişti. Tarkan şu ifadeleri kullanmıştı; “Katillere, canilere lanet okumak ne işe yaradı bugüne kadar? Hiç bir işe yaramadı, yaramıyor… Katillere hakettiği cezaları vermeyip, bir de cezalarını hafifletecek abuk sabuk gerekçelerle bu canavarların yanında duran bu düzen ne zaman değişecek? Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Her gün ülkemizde kadınlar öldürülüyor, şiddet görüyor ve bir türlü yapılması gerekeni yapmıyorsunuz. Hafifletilmiş cezalarla bu canileri tekrar topluma salıyorsunuz. İçiniz, vicdanınız nasıl rahat ediyor? Yazıktır, günahtır kadınlarımıza.
Daha kaç Pınar Gültekin ölecek?”

Tarkan isyan etti: Canileri neden tekrar aramıza salıyorsunuz?

Yorumlar kapalı.