Tahtsız kralın oğluna bir yılda üç düğün

Dünyanın tüm kraliyet aileleri ve jet sosyete mensupları hafta sonu göz kamaştıran bir düğünde bir araya geldi. Babası her ne kadar "eski" kral olsa da "prens" unvanı bulunan damat ile zengin bir iş insanının kızı olan gelin, uzun süre unutulmayacak bir törenle, seçkin konukların önünde hayatlarını birleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunanistan’ın Son Kralı 2. Constantin ile eşi Anne Marie’nin oğlu olan 35 yaşındaki Prens Philippos, İsveçli bir milyarderin kızı olan Nina Flohr ile geçen hafta sonu Atina’da düzenlenen gösterişli bir törenle evlendi. Birçok basın organı tarafından “yılın kraliyet düğünü” olarak nitelendirilen törene dünyanın dört bir yanından kraliyet ailesi üyeleri ile jet sosyete mensupları katıldı.

Prens Philippos ile Nina Flohr, aslında geçen yılın aralık ayında İsviçre’de St. Moritz’de düzenlenen bir törenle evlenmişti. Ardından da geçen ilkbaharda İngiltere Cambridgeshire’da bir kutlama yemeği düzenlendi. Bir başka deyişle bu Prens Philippos ile Nina Flohr’un, bir yıl bile geçmeden düzenlediği üçüncü evlilik töreni oldu. Görünüşe göre hepsinden daha gösterişli olan bu törenle de düğün zincirine son halkayı koydular.

Prens Philippos ile Nina Flohr’u, mutlu günlerinde İspanya, İngiltere, Bulgaristan, İsveç, Danimarka, Bulgaristan ve Sırbistan kraliyet ailesi üyeleri de yalnız bırakmadı. Bu arada İspanya Kraliçesi Sofia’nın, damadın halası olduğunu da hatırlatalım.

 

Tahtsız kralın oğluna bir yılda üç düğün

Yorumlar kapalı.