TAG Otoyolu tekrar ulaşıma kapandı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Nurdağı yönü, oluşan don olayının ardından meydana gelen trafik kazaları nedeniyle yeniden ulaşıma kapandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki gün başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan ve dün akşam saatlerinde kontrollü şekilde ulaşımın sağlanmaya başlandığı TAG Otoyolu’nda, gece yarısı etkili olan soğuk hava yer yer don olayına yol açtı.

Bölgedeki tırların kayarak karıştığı trafik kazaları nedeniyle, otoyolun Gaziantep-Nurdağı yönü ulaşıma kapandı.

Osmaniye’den Gaziantep’e geliş yönünde ise ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı öğrenildi.

TAG Otoyolu’nun Nurdağı kesiminde ulaşım tekrar durdu

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun kapanan Nurdağı-Osmaniye yönü kısmen trafiğe açılırken, bölgede meydana gelen bir kaza sonucu yol tekrar ulaşıma kapandı.

Nurdağı-Gaziantep yönünde yol açma çalışmaları devam ediyor. Bölgedeki çalışmalar için Osmaniye ve Hatay’dan 2 amfibik araç ve 3 personel görevlendirildi.

Nurdağı-Adana kara yolunun bir şeridi ile Nizip, Yavuzeli-Araban, Narlı-Nurdağı yolları trafiğe açıldı.

Şahinbey ilçesinde hamile bir kadın mahsur kaldığı yerden kurtarılarak Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesine sevk edildi. İslahiye yolunda mahsur kalan ambulanstaki bir hasta da 8×8 araçla hastaneye ulaştırıldı.

Nurdağı bölgesinde mahsur kalan araçlara destek vermek üzere Hatay Valiliğince yakıt ikmali sağlandı. Nurdağı-Gaziantep yolunda mahsur kalanlar için de Türk Kızılay ile eşgüdüm halinde jandarmaya ait helikopter aracılığıyla kumanya dağıtımı yapıldı.

TAG Otoyolu tekrar ulaşıma kapandı

Yorumlar kapalı.