Survivor’da büyük şok! Annesi, İsmail’i nişanlısı hakkında uyardı

Survivor son bölüme iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban ile annesinin konuşması damga vurdu. İsmail'in annesi nişanlısı Gamze Atakan için "O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" dedi. Acun Ilıcalı duyduğu sözler sonrası gözyaşlarını tutamayan İsmail Balaban'a isterse nişanlısıyla konuşma hakkı verileceğini söyledi. İsmail ise nişanlısı yerine tekrar annesiyle konuşmak istediğini belirtti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’ın 27 Nisan tarihli 79. bölümüne, iletşim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban’ın annesiyle yaptığı konuşma damga vurdu. Survivor 2021’in dikkat çeken isimlerinden olan Survivor İsmail son bölümde annesinin yaptığı itiraf ile gözyaşlarını tutamadı. Daha önce nişanlı olduğunu söyleyen İsmail, annesi ile telefon konuşması yaptığı sırada beklenmedik sözler duydu.

Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail’e “Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin” dedi.

Survivor'da büyük şok! Annesi, İsmail'i nişanlısı hakkında uyardı

Annesinin sözleri karşısında ünlüler takımı yarışmacıları şoke olurken, İsmail’in annesi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada. “

Annesi ile yaptığı telefon konuşması sonrası büyük şaşkınlık yaşayan İsmail neler olduğunu sorarken, annesi 4 aydır çok kötü olaylar yaşadığını dile getirdi.

Konuşma sonrası İsmail izin isteyerek ödül evinin dışına çıktı. Sosyal medya kullanıcıları da İsmail’in nişanlısından ayrıldığını konuşurken, çok sayıda destek mesajı yağdı. Konseyde Acun Ilıcalı nişanlısı ile görüşme fırsatı verebileceklerini söylerken İsmail Balaban fırsat verilirse nişanlısı yerine annesi ile görüşmek istediğini söyledi.

Survivor’da büyük şok! Annesi, İsmail’i nişanlısı hakkında uyardı

Yorumlar kapalı.