Survivor İlayda Şeker kimdir? Survivor Gönüllüler takımı İlayda Şeker kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 Gönüllüler takımında yer alan İlayda Şeker, hayatı ve biyografisiyle merak ediliyor. 2021 Survivor performansı merak edilen Survivor İlayda Şeker hakkında, Survivor Gönüllüler takımı İlayda Şeker kaç yaşında, nereli, İlayda Şeker Instagram hesabı ne ve Survivor 2021 İlayda Şeker kimdir, gibi sorular soruluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor sevenlerin heyecanla beklediği Survivor 2021 heyecanı başladı. Gönüllüler takımında yer alan İlayda Şeker, izleyicilerin dikkatini çeken isim olurken Survivor 2021 İlayda Şeker kimdir? Survivor Gönüllüler takımı İlayda Şeker kaç yaşında, nereli? İlayda Şeker Instagram hesabı ne, araştırıldı. Peki, Survivor 2021 İlayda Şeker kimdir?

SURVİVOR 2021 İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan İlayda Şeker, kendisinden şu sözlerle bahsediyor;

“Adım İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumluyum. 18 yaşına kadar ailemle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşadım. Ailem hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya’da üniversiteyi kazandım. Okulumu bitirdikten sonra İstanbul’a dedemlerin yanına yerleştim. Şuan çalışmıyorum.”

Survivor İlayda Şeker kimdir? Survivor Gönüllüler takımı İlayda Şeker kaç yaşında, nereli?

İLAYDA ŞEKER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan Survivor’da yarışacak İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi. 

İLAYDA ŞEKER MESLEĞİ NE?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacılarından İlayda Şeker, Survivor öncesi çeşitli uğraştığını belirtiliyor. İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir. Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yeni sezon tanıtımında İlayda Şeker, dikkat çeken bir cümle kuruyor ve “İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum” diyor ve Survivor’da iddialı olduğunu belirtiyor. 

Ailesiyle bir araya geldiği görseli sosyal medyadan paylaşan Survivor İlayda Şeker’in yaptığı bir diğer paylaşım…

Survivor Ünlüler Gönüllüler kadrosunda kimler bulunuyor? sorusu Survivor sevenlerin gündeminde yer alıyor. Survivor 2021 tanıtımında görülen ve her yarışmacının kendisini tanıttığı videoda görülen ve yeni sezonda Gönüllüler Takımı’nda yer alacak yarışmacılar şunlar… Sancakay Ilım Morgül, Sena Özdemir, Hanzade Ofluoğlu, İlayda Şeker, Aleyna Tutuş, Ayşe Yüksel, Emin Günenç, Yiğit Poyraz, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Steven Salam, Uğurtan Dora, Yunus Emre Karabacak.

“OYUN OYNANMADAN NE KAZANILIR NE KAYBEDİLİR”

İlayda Şeker, renkli bir kişiliği olduğunu ve sporcu kimliği olmadan da bir şey başarabileceğine inanan bir isim olduğunu vurguluyor.  Survivor İlayda Şeker, ‘Hiçbir oyun oynanmadan ne kazanılır ne de kaybedilir. Ben bu oyunu kaybetmeye değil, kazanmaya geliyorum’ ifadelerini kullanıyor. Öte yandan İlayda Şeker’in özel hayatına dair bilgiler de araştırılan konular içerisinde yer alıyor. Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı İlayda Şeker’in evli olmadığı biliniyor.

Survivor İlayda Şeker kimdir? Survivor Gönüllüler takımı İlayda Şeker kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.