Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna sevgilisi kim, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2022 yarışmacıları arasında yer alan Berna Keklikler’in sevgilisiyle ilgili söyledikleri sonrasında hayatındaki kişi merak edildi. Peki, Survivor Berna Keklikler kim? Survivor Berna'nın sevgilisi kim? Gil Croes kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Berna Keklikler sevgilisi Gilmher Croes ile ilgili bilgiler..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2022 All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler izleyicilerin gündeminde. Daha önce de Survivor 2017 döneminde yarışmaya katılan Berna Keklikler’in sevgilisi Berna’nın sözleri sonrasında merak konusu oldu.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk  ve modellik ile uğraşıyor.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

Katıldığı yarışma programları ile adını duyuran Berna Keklikler, önce TV 8 ekranlarında yayınlanan Göz6 yarışmasına katılmıştır. Göz6 yarışmasında birinci olduktan sonra Erdi Ünver ile birlikte Survivor’a gitmeye hak kazanan Berna Keklikler, Survivor’ın 2017 kadrosunda yer almıştı. Son olarak ekranlarda FOX TV’de yer alan bir moda programında Berna Keklikler, 2022 yılında ise Survivor gönüllüler takımında yer alıyor.

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna sevgilisi kim, kaç yaşında, nereli?

BERNA KEKLİKLER’İN SEVGİLİSİ GİL CROES KİMDİR?

Gilmher Croes 7 Temmuz 1993 tarihinde Karayip Denizi’nin güneyinde bulunan Aruba’nın başkenti Oranjestad’da dünyaya gelmiştir. Aruba’nın başkenti Oranjestad’da büyüdü ve Aruba Üniversitesi’ne girdi. Gerçek adı Gilmher Croes fakat kendisi takma adı olan Gil Croes’i kullanmaktadır. 3 kardeş olan Gilmher’in ablası ve bir erkek kardeşi vardır. Ablası Roxanne Kook-Croes ve erkek kardeşi Jayden Croes’dir. Annesinin adı Susanne Croes babasının adı ise Gilbert Croes ‘dir. Ayrıca kardeşi Jayden ile birlikte CroesBros YouTube kanalını yönetmektedir.

Ünlü olmadan önce, Aruba’nın başkenti Oranjestad’da kardeşleri ile beraber büyümüş ve ailesi ile yaşamıştır. Model olarak çalıştı ve Facebook’ta komedi skeç videoları yaptı. Aynı zamanda 2015 yılında Aruba Kısa Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan bir aktördür. Aruba’nın 2015’in Sosyal Medya Yıldızı seçilmiştir. Fenomenin Tiktok hesabında 30 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Gilmher , TikTok kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Hesabında öncelikle dudak senkronizasyonu videoları sayesinde hayranlarının dikkatini çekmeye başladı ve kısa sürede bir milyon hayran kitlesine sahip oldu. Gilmher, diğer sosyal medya platformlarını da denedi.

İŞTE BERNA KEKLİKLER VE SEVGİLİSİ GİLMHER CROES

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna sevgilisi kim, kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.