Survivor All Star 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu

Sevilen yarışma Survivor All Star 2022'nin şampiyonu belli oldu. İzleyicilerin oyları ile belirlenen birinci Nisa Bölükbaşı oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ocak ayında başlayan ve yaklaşık altı ay süren Survivor All Star 2022’nin birincisi Nisa Bölükbaşı oldu.

Sevimli halleri ile izleyicilerin sevgisini kazanan Nisa Bölükbaşı, canlı SMS oylamasıyla rakibi Adem Kılıçcı’yı geçerek birinci olmayı başardı. Nisa Bölükbaşı Survivor tarihinde Merve Oflaz’dan sonra ikinci kadın şampiyonu oldu.

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu

Nisa Bölükbaşı kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı’nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır.Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı.Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı, dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.Survivor Nisa’nın sporla ilişkisi bununla da bitmiyor. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Bunun yanında voleybol oynamaya başladı.Takımının en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. Nisa Bölükbaşı 2018’de mimarlık okumaya başladı. Okulu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Survivor Nisa 1.70 cm boyunda ve 60 kilodur.

Survivor All Star 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu

Yorumlar kapalı.