Survivor 2021’in şampiyonu belli oldu

Survivor 2021'de 6 aylık maraton sona erdi ve şampiyon SMS oylarıyla belli oldu. Acun Ilıcalı herkesin nefesini tutarak beklediği şampiyonu açıkladı. Zarftan çıkan ise İsmail Balaban oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

tv8 ekranlarında Ocak ayından bu yana süren büyük yarış sona erdi. Finalde baş başa kalan Yiğit Poyraz ile İsmail Balaban arasındaki çekişmede SMS oylarıyla şampiyonluğa adını yazdıran isim İsmail Balaban oldu.

TV8’de yayınlanan Survivor 2021’de şampiyon olan İsmail Balaban ile ilgili bilgiler merak konusu… Survivor İsmail kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir? Soruları üzerinden merak konusu olmaya devam ediyor.

Yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan İsmail Balaban sporcu kimliği ile biliniyor…

33 yaşındaki İsmail Balaban 1987 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Henüz çocukluk yıllarında güreşe olan yeteneği babası tarafından keşfedildi.

Survivor 2021'in şampiyonu belli oldu

İSMAİL BALABAN KİMDİR?

Keşfedilme hikayesi de bir hayli ilginç güreşçi İsmail’in…

Aylardan temmuz.. Antalya’nın kavurucu güneşi ortalığı cayır cayır yakıyor… Küçük İsmail arkadaşları ile oyun oynarken bir anda aralarında kavga çıkıyor…

İsmail Balaban oyun arkadaşları tarafından ortaya alınıyor… Yaklaşık 4-5 çocuk İsmail’e saldırıyor…

Tek başına kalan İsmail yaklaşık 1 saat diğer çocuklarla boğuşarak onların üstesinden gelmeyi başarıyor…

Bütün bunlar olurken olayları uzaktan izleyen İsmail Balaban’ın babası Hasan Balaban çocukların aralarında yaşadığı gerginliği uzaktan izlemeye karar veriyor. Kavgaya müdahale etmiyor.

İşte o gün oğlunun yeteneğini anlayan Baba Balaban çocuğunun bu günlere gelmesine ön ayak olan hareketi yapıyor…

İsmail’i hemen ertesi gün gidip güreş okuluna yazdırıyor…  Ve bunun sonucunda İsmail Balaban’ın başarılarla dolu güreş kariyeri başlıyor.

Hafta sonları ilçedeki elma bahçelerinde hamallık yapan İsmail Balaban hafta içi de buradan kazandığı para ile hem eğitimini hem de güreş hayatlarını sürdürmeye çalışıyor.

Antalya’nın çeşitli yerlerinde düzenlenen güreş müsabakalarına gitmek için geceleri kamyonlara saman balyaları yükleyen, yaşıtlarına göre daha iri vücutları nedeniyle ağır işlerde çalışan İsmail Balaban ile kardeşi Turan Balaban, Konyaaltı Belediye Spor Kulübü çatısı altında çıktıkları çayırlarda başarılı sonuçlar almış ve güreş severlerin sevgisini kazanıyorlar.

Zor şartlarda güreşe devam eden İsmail Balaban, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilgisi ve güreşsever iş adamlarının desteği ile art arda şampiyonluklar kazanmaya başlıyor.

Gel zaman git zaman er meydanında gösterdiği başarılarla “Sarı Fırtına” lakabıyla anılmaya başlayan İsmail Balaban bu toprakların yetiştirdiği yiğitlerin başında geliyor.

Survivor Balaban 1.80 boyunda ve 90 kilodur.

Survivor 2021’in şampiyonu belli oldu

Yorumlar kapalı.