Sürpriz gelişme: Hadise bu sene O Ses Türkiye’de olacak mı?

Uzun süredir ekranlarda yer alan “O Ses Türkiye” isimli yarışmayla alakalı yeni gelişmeler yaşanıyor. En son Meryem Uzerli’nin yeni sezonda yarışmanın jüri koltuğuna oturacağı iddia edilmişti. Şimdi ise yarışmada uzun süredir jüri üyesi olan Hadise’nin yeni sezonda olmayacağı dedikoduları magazin kulislerinde yer alıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır “O Ses Türkiye” programının jüri koltuğunda oturan Hadise, yeni sezonda olmayacak. Hürriyet gazetesinde yer alan bilgiye göre şarkıcının, Ebru Gündeş’le yaşadığı polemik sonrası yapım şirketinin böyle bir karar aldığı konuşuluyor.

Reza Zarrab’a boşanma davası açan Ebru Gündeş, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürdü. Bir gazetenin, Gündeş’in bahsettiği kadınlardan birinin yakın arkadaşı Hadise olduğu ve ikilinin birkaç kez Amerika’da buluştuğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Gizli aşk iddiasında adı geçen Hadise ise Instagram hesabından açıklama yapmış ve “Bugüne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” ifadelerini kullanmıştı.

Hadise’yi sosyal medyadan takipten çıkan Ebru Gündeş ise sessizliğini hâlâ koruyor.

Sürpriz gelişme: Hadise bu sene O Ses Türkiye’de olacak mı?

Yorumlar kapalı.