SQUID ile en güncel haberler cebinizde

Binlerce haberi tek bir uygulama içerisine sığdıran SQUID, kişiselleştirilmiş okuyucu deneyimi yaşatırken, en güncel haberlere ulaşmanın özgürlüğünü yepyeni bir model ile sunuyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İletişimin geliştiği şu günlerde yeni mobil uygulamaları hayatımıza yön vermeyi başarıyor. Bu uygulamalardan biri olan SQUID – Haberler & Dergiler, en güncel ve en yeni haberlere tek dokunuş ile erişim sağlamanıza imkan veriyor. Kullanıcı dostu arayüzü ile kullanıcılarına keyifli bir okuma sağlayan SQUID uygulaması üzerinde çeşitli kişisel ayarlamalar yaparak uygulamadan daha profesyonel bir şekilde faydalanabilirsiniz. Bilgi almak istediğiniz konulara ve bu konuşlar ile ilgili haberlere kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu kaliteli uygulamada, gazete, dergi ve bloglardan faydalanabilirsiniz.

Bilgi alma ağını genişletin

SQUID uygulaması; Türkçe, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Almanca, Rusça, Lehçe, Hollandaca, İsveççe ve Katalanca dillerinde mevcut. Tüm dünyadan en güncel ve en yeni haberleri anlık olarak ulaşabileceğiniz bu uygulamada internetteki en iyi kaynaklardan ve direk olarak yayıncıların internet veya okuyucuya özel bir moddan da haberleri takip edebilirsiniz. İlginizi çeken konuların yanı sıra aynı zamanda güncel bilgilerden de haberdar olabilirsiniz.

Uygulama içerisinde yer alan haberleri kendi ilgi alanınıza göre kişiselleştirebilirsiniz. SQUID – Haberler & Dergiler uygulamasını ilginize göre şekillendirebildiğiniz, ilginizi çekmeyen konular hakkında engelleme yapabilirsiniz. Ana görünümün sol üst köşesinde yer alan menüye giderek kaynağın engellini kaldırabilir ve ardından ise engellenen kaynakları da tıklayabilirsiniz. Yani uygulama üzerindeki ayarlamaların her biri sizin belirlediğiniz şekilde olacaktır. En beğendiğiniz haberleri arkadaşlarınızla da paylaşarak onlarında bilgi almasını sağlayabilirsiniz.

SQUID ile en güncel haberler cebinizde

SQUID-HUAWEI anlaşması partnerliğe dönüştü

SQUID, HUAWEI Tarayıcı ve HUAWEI Asistan’daki haberler için içerik partneri olacak.  Ekranı sağa kaydırınca (-1 Ekranı) Huawei Asistan’a ulaşılabilecek. HUAWEI Asistan ve HUAWEI Tarayıcı kullanıcılarına farklı haber konuları ve çeşitli kaynaklardan oluşan haberler önerilecek.  HUAWEI Asistan EMUI10 işletim sistemine sahip olan telefonlarda kullanılabilecek. HUAWEI Tarayıcı, HUAWEI AppGallery’den indirilebilir. HUAWEI Asistan yeni HUAWEI modellerinde piyasaya sürülecek.

SQUID ile en güncel haberler cebinizde

Yorumlar kapalı.