Squid Game yıldızı dizinin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı: “Telefonlara yetişemiyorum”

Squid Game dizisinin yıldız oyuncusu Oh Yeong-su, Netflix yapımının 70'inden sonra şöhreti getirdiğini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in tüm dünyada fırtınalar koparan yapımı Squid Game’de Oh Il-nam’ı canlandıran Oh Yeong-su, dizinin hayatını nasıl değiştirdiğine dair açıklamalarda bulundu.

ET Canada’ya verdiği röportajda Oh, Squid Game’in kendisini spot ışıklarına doğru ittiğini ve şöhrete ayak uydurmak için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi. 77 yaşındaki oyuncu menajeri olmadığı için kendisine gelen arama ve teklif seliyle kızının başa çıktığını belirtti.

Şöhretin düşünme biçimini de etkilediğini ifade eden Oh şunları dile getirdi:

Havada yüzüyormuşum gibi hissediyorum. Bu da ‘Sakinleşmem, düşüncelerimi düzenlemem ve kendimi tutmam gerekiyor’ diye düşünmeme sebep oluyor. Pek çok kişi benimle iletişime geçiyor ve bana yardım edecek bir menajerim olmadığı için aramaların ve mesajların hacmiyle başa çıkmak benim için zor. Bu yüzden kızım bana yardım ediyor.

Ünlü aktör dışarı çıktığında artık kendisine daha çok dikkat ettiğini şu şekilde ifade etti:

İşler epey değişti. Bir kafeye ya da onun gibi bir yere gittiğimde bile artık nasıl göründüğümün farkında olmam gerekiyor. Bana, ‘Ünlü olmak da zor’ diye düşündürdü. Büyük hırslarım yok. Hayatımı yaşarken büyük ya da küçük çok şey aldım. Şimdi bunları geride bırakmak istiyorum.

Yayımlanmasından itibaren ilk 4 haftada 142 milyon hanede izlenen Squid Game’in bir diğer yıldızı Lee Jugn-jae de Hollywood’dan henüz telefon almadığını ancak doğru bir proje önüne çıkarsa rol almaktan mutluluk duyacağını belirtmişti. Dizide Seong Gi-hun’u canlandıran aktör şunları söylemişti:

Bana herhangi bir teklif veya istek gelmedi. Fakat önüme doğru bir proje çıkarsa yabancı bir yapımda yer almaktan mutluluk duyarım. Eğlenceli olabilir.

Squid Game yıldızı dizinin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı: “Telefonlara yetişemiyorum”

Yorumlar kapalı.