Yaşam
Sosyal medyayı digital medyaya şikayet etti, 1 milyon izlendi
Son zamanların en çok konuşulan şarkılarından biri de Tolga Görsev Prodiction’un çıkardığı Yasemin Mana’nın seslendirdiği ‘’Hayatı Yaşa”. Yasemin Mana’nın sosyal medyayı digital medyaya şikayet ettiği şarkısı “Hayatı Yaşa” 1 milyon izlenmeyi geçerek büyük ilgi çekti.

Sosyal medya çılgınlığının inanılmaz boyutlara çıktığı son dönemlerde Sosyal Medya’yı eleştiren şarkılar da çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Yasemin Mana’nın seslendirdiği ‘’Hayatı Yaşa’’ şarkısı.
Sözlerinde sosyal medyayı eleştiren şarkının söz yazarı 6 tane Edebiyat ödülü alan Yalçın Tosun
Yasemin Mana’nın hikayesi de oldukça ilginç bu ara da. ODTÜ Mezunu olan şarkıcı neredeyse küçüklüğünden beri sahnede. Ankara da yıllarca sahneye çıkan Yasemin Mana, anlamlı mesaj veren bir şarkı yaptığı için de oldukça mutlu. Her şarkının bir hikayesi vardır diyen Mana, ‘’Sosyal Medya’dan şikayetçi olduk ama şarkımız yine en çok Sosyal Medya’da ve Dijital medya da ses getirdi. Hem çok eğlenceli hem de sosyal açıdan doğru bir mesaj verebilmenin mutluluğunu yaşıyorum’’ dedi.

- Yaşam1 gün önce
Justin Bieber halay görüntüleriyle meşhur Şemdinlili Sofi Ömer’i paylaştı
- Yaşam2 gün önce
Burcu Biricik, Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne aday
- Yaşam8 saat önce
Çağatay Ulusoy sette kaza geçirdi, ölümden döndü
- Haber1 gün önce
‘Donat’ videosu ile tanınmıştı… Pelin Hürman: ‘1400 cin kavmini komutlandırıyorum’
- Dünya2 gün önce
İsrail’in saldırdığı Gazze Şeridi’nde ölü sayısı 24’e yükseldi
- Haber1 gün önce
Boş baklava boş tosttan sonra şimdi de boş börek…
- Yaşam7 saat önce
Selda Bağcan’dan Gökhan Türkmen’e Aleyna Tilki yanıtı: Sana ne?
- Sağlık2 gün önce
Sağlık Bakanlığı haftalık Kovid-19 verilerini açıkladı