Sosyal medya’ya yeni düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğandan açıklama geldi…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk – Kanal D ortak yayınında sosyal medyaya ilişkin yeni düzenlemelerin geleceğine dair bir açıklama yaptı. Erdoğan, sosyal medyaya hiç olumlu bakmadığını, Meclis’in açılmasıyla sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gerektiğine inandığını belirtti.

Ülkemizde sosyal medyaya yönelik bir düzenlemenin sinyalleri haftalardır yanmaya devam ederken bu konuda yeni bir somut açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, CNN Türk – Kanal D ortak yayında yaptığı açıklamada sosyal medyaya hiç olumlu bakmadığını ifade etti. Erdoğan’ın açıklamaları şu şekildeydi:

“Sosyal medyaya ben hiç olumlu bakmıyorum. Meclis’in açılmasıyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gereğine inanıyorum. Bunlar salim akılların veya aklı selimlerin hedefini saptırtıyor.”

“Amerika’da bir Twitter olayı nelere vesile oldu. Türkiye’de senin ofisin yok, görevlendirdiğin elemanın yok. Öyleyse bunlara bunun bedelini ödetmemiz lazım. Ofisini açacaksın, vergini ödeyeceksin, açmadığın takdirde bedelini ödeyeceksin. Gerçek dışı bilgi ve haberlerle leke sürmeye çalışıyorlar. Bu yıkıcı faaliyetleri yapanlara bakıyor ve hiç şaşırmıyoruz. Hiç şaşırmadığımız gibi ‘Bir bedeli olsun artık’ diyoruz.

Kaynak: webtekno

Sosyal medya’ya yeni düzenleme mi geliyor?

Yorumlar kapalı.