Sosyal medyada viral olan görüntü: BBC spikeri canlı yayına şortla çıktı!

İngiltere'nin yayın kuruluşu BBC'de 51 yaşındaki spiker Shaun Ley, canlı yayına şortla çıktı. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca bir anda viral haline geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin yayın kuruluşu BBC’de yer alan bir görüntü sosyal medyada paylaşıldığı anda gündeme bomba gibi düştü. 11 haberlerini okuyan sunucunun yayına şortla çıkması adeta ülkeyi salladı.

İlkbaharı ve yazı başlangıcını çoğunlukla serin ve yağmurlu geçiren İngiltere, bu aralar oldukça sıcak ve güneşli günler yaşıyor. Böylesi bir sıcağa alışkın olmayan İngilizler BBC yayınında sunucunun ekran karşısına şortla çıktığı anları konuşuyor.

Londra’da ölçülen sıcaklık 28 dereceyi geçmişken 51 yaşındaki BBC sunucusu Shaun Ley, belden yukarısı televizyonda sunucuları görmeye alıştığımız şekilde ceket, gömlek ve kravattan oluşan bir kombinle yer alırken oturduğu masanın altında görülenler sosyal medyada paylaşılınca bir anda viral haline geldi.

Sosyal medyada viral olan görüntü: BBC spikeri canlı yayına şortla çıktı!

Ciddi yayıncılığıyla tanınan BBC’de 1990 yılından beri çalışan ve birçok habere imza atan Shaun Ley, çarşamba günü kameraların karşısına üzerinde ceket ve kravatla çıktı ancak kıyafetini alışılmış şekilde pantolonla değil şortla tamamladı.

Korona virüs salgınıyla birlikte hayatımıza giren online toplantılar ve hatta televizyon yayınlarının bile evden yapılması sık sık canlı yayın kazalarının yaşanmasına sebep oluyordu.

Sosyal medyada viral olan görüntü: BBC spikeri canlı yayına şortla çıktı!

Yorumlar kapalı.