Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: Darbedildim, ‘cesedin çıkar’ dediler

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, dün Bursa'da düzenlenen roman düğününde sahne aldı. Övüç, düğünde parasının ödenmediğini hatta tehdit edildiğini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da roman düğününde sahne alan Murat Övüç, ekibinin ve kendisinin parasının ödenmediğini hatta tehdit edildiğini anlattı.

‘GİDERSEN CESEDİN ÇIKAR’

Sosyal medya hesabından video paylaşan Övüç şunları söyledi: 

“Dün Bursa Mustafa Kemal Paşa’da bir roman düğününe katıldık ama paramızı vermediler. Hadi beni boşver beni paraya ihtiyacım yok ama bari sazcıların parasını verseydiniz. Bir de beni darbettiler. Ayıp! Ben ne roman düğünlerine katıldım ve beni pırlantalarla yolcu ettiler.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: Darbedildim, 'cesedin çıkar' dediler

Romanlar çok kaliteli insanlar. Paramızı verin. Yoksa ben her türlü almasını bilirim. En büyük para romanlarda ama aralarında böyle pisliklerde çıkıyor. Müzisyenlerin ve benim param verilmediği için sahneye çıkmak istemedim. ‘Hayır gidemezsin. Gidersen senin buradan cesedin çıkar’ dediler. Çıktım aslanlar gibi okudum ama paramızı vermediler.”

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: Darbedildim, 'cesedin çıkar' dediler

“KARAKOLDAN GÖNDERDİLER”

Düğün sonrası karakola gittiğini ancak oradan da beklendiği cevabı alamadığını söyleyen Murat Övüç, “Sonra karakola gittim ve durumu anlattım. Onlar da ‘Bu hukuki bir işlem avukatınıza gidin’ dediler. Karakoldan da bizi tıpış tıpış gönderdiler” dedi.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: Darbedildim, ‘cesedin çıkar’ dediler

Yorumlar kapalı.