Sony kablosuz boyun bandı hoparlörü beğeniye sundu

Sony, yeni kablosuz boyun bandı hoparlörü SRS-NB10 ile evden çalışmayı daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony’nin SRS-NB10 kod adlı kablosuz boyun bandı hoparlörünü tanıttı. Boyundan bağlamalı kablosuz kulaklıkların tasarımına benzer bir tasarımı olan cihaz işlerini halletmek için kulaklığa ihtiyacı olan her an müzik dinlemek isteyen ama kulaklık takmak istemeyen kullanıcıların ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Özellikle Evden veya ofisten çalışan kullanıcıların düşünüldüğü cihazda, sesin sadece kullanıcıların kulaklarına göre optimize edilmesini sağlamak üzere yukarı doğru açılandırılmış tam aralıklı bir hoparlör ünitesi bulunuyor. Ünitenin arkasına yerleştirilmiş pasif radyatör, sesin dengeli olmasını sağlamak için bası güçlendirmeyi amaçlıyor. SRS-NB10, çevrede ne olursa olsun, Hassas Ses Algılama Teknolojisi ile sesin her zaman net duyulması amaçlıyor.

Gelişmiş ses sinyali işleme teknolojisi sayesinde bir araya gelen iki yüksek kaliteli sesi hüzmeleyen mikrofonu, paraziti ve yankıyı en aza indirir ve görüşmedeki kişi veya kişilere yüksek ses kalitesi sunmayı hedefliyor.

20 saate varan pil ömrüyle dikkan çeken cihaz usb-c bağlantı noktası ile şarj oluyor.

Çoklu Bağlantı desteği ilede aynı anda birden fazla cihaz kullanıcılarını bağlantı noktasında da üzmeyecek gibi gözüküyor.

 

 

 

 

Sony kablosuz boyun bandı hoparlörü beğeniye sundu

Yorumlar kapalı.