Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında?

Son Yaz dizisinde Savcı Selim'in kızı Yağmur karakteridir. İzleyiciler Son Yaz Yağmur kimdir sorusunun yanıtını araştırıyor. Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine Hafsanur Sancaktutan hayat vermektedir. Peki ama Son Yaz Yağmur kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son Yaz dizisinde Hafsanur Sancaktutan‘ın canlandırdığı Yağmur karakteri merak ediliyor. Yağmur, Selim ve Canan’ın kızı. Liseden yeni mezun olmuş, birkaç ay sonra üniversiteye gitmeye hazırlanıyor. Hırçın, zeki, kararlı, fevri, cesur, akıllı, ailesine ve sevdiklerine çok düşkündür. Peki ama Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan kimdir, kaç yaşında?

Son Yaz Yağmur kimdir?

Son Yaz dizisinde Yağmur karakteri Hafsanur Sancaktutan tarafından canlandırılmaktadır. Selim ve Canan’ın kızı. Liseden yeni mezun olmuş, birkaç ay sonra üniversiteye gitmeye hazırlanıyor. Hırçın, zeki, kararlı, fevri, cesur, akıllı, ailesine ve sevdiklerine çok düşkün, yardımsever, dominant, çalışkan, dürüst, sert, sabit fikirli, yaşından olgun, sorumluluk sahibi, korumacı, inatçı, lider ruhlu genç bir kız. Yağmur, her ne kadar babasına tepkili de olsa, aslında babasına çok benziyor. Anlaşması çok kolay bir karakter değil. Haklı olduğunu düşündüğü zaman, dünya yıkılsa kimseyi dinlemiyor. Dediğim dedik bir kız… Canan’ın kendine olan güvensizliği, Yağmur’un fazla sorumluluk yüklenmesine sebep olmuş. Yağmur, ailesiyle ilgili, aslında taşıyacağından fazla sorumluluğu yükleniyor sürekli. Bu da onu hırçınlaştırıyor.

Son Yaz dizisinin Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında?

Hafsanur Sancaktutan kimdir, kaç yaşında?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimi 2018 yılında “Gülperi” dizisiyle başladı.

Hafsanur Sancaktutan Ödülleri

Terakki Vakfı – Övgüye Değer Oyuncu Ödülü – Otobüs / 2016
İstek Okulları – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural / 2015
14. PAM – Övgüye Değer Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural / 2015
Rotary Kulübü – En İyi Kadın Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural / 2015

Hafsanur Sancaktutan’ın Oynadığı Diziler

Son Yaz / Yağmur / 2020
Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019
Gülperi / Fidan / 2018

Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.