Son Dakika… Milas ve Köyceğiz yangınları dışında tüm orman yangınları kontrol altına alındı

Türkiye, günlerdir 47 ilde meydana gelen yangınlarla boğuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya'daki yangınlar kontrol altına alınmış, dün yapılan açıklamada yalnızca Muğla'da yangınların devam ettiği belirtildi. Bakan Pakdemirli, Muğla'nın Milas ve Köyceğiz ilçeleri dışındaki tüm yangınların kontrol altına alındığını açıkladı.

featured
Aydın'ın Bozdoğan ve Karacasu ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor. ( Mehmet Ali Cintosun - Anadolu Ajansı )
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Temmuz’da başlayan orman yangınları sebebiyle, 47 ilimizdeki pek çok ormanlık alan küle döndü. Toplamda 83 bin 810 hektarlık ormanlık alan yandı, binlerce hayvan öldü ve yüzlerce vatandaşımız da evlerinden oldu.

YANGINLAR YALNIZCA 2 NOKTADA DEVAM EDİYOR

Antalya’daki yangınların kontrol altına alınmasının ardından dün yapılan açıklamada yangınların yalnızca Muğla’nın Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Menteşe, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinde devam ettiği belirtildi.

“ORMAN KAHRAMANLARI BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli güzel haberi vererek, Milas ve Köyceğiz ilçeleri dışındaki tüm orman yangınlarının kontrol altına alındığını söyledi. Pakdemirli sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkemizdeki tüm orman yangınları kontrol altına alınmıştır. Ormanın kahramanları Milas ve Köyceğiz’de de karadan ve havadan büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar.” sözlerine yer verdi.

Son Dakika... Milas ve Köyceğiz yangınları dışında tüm orman yangınları kontrol altına alındı

Son Dakika… Milas ve Köyceğiz yangınları dışında tüm orman yangınları kontrol altına alındı

Yorumlar kapalı.