Son dakika…Erdoğan, Kabine toplantısının ardından konuştu: Bayram tatili 9 gün olacak

Son dakika gelişmesi... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan, “Yarın İspanya’ya NATO Zirvesi’ne gidecek, ülkemizin hak ve menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapacağız.” açıklamasında bulundu.

 Erdoğan, “(NATO Zirvesi) PKK/YPG, FETÖ gibi terör örgütleri konusunda sergilenen riyakarlıkları muhataplarımıza belgelerle, bilgilerle, görüntülerle ifade edeceğiz.” ifadesinde bulundu.

Erdoğan, “Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kaliteli petrol bulduk. Petrolün rezerv değeri yaklaşık 1 milyar dolar olarak hesaplanmıştır.” diye konuştu.

Marmaris’teki orman yangınları hakkında CHP’yi sorumlu tutan Erdoğan: ” Sabotaj sonucu çıktığı belirlenen yangında 5 bin 142 hektar alan fidan dikilmek suretiyle yeniden ihya edilecektir. Dikkat et, Muğla’da Büyükşehir Belediyesi, sende… Acaba ne yaptınız, ne gibi bir çalışma ortaya koydunuz. Büyükşehir Belediyeleri’nin itfaiyesi yok mu? Onlar ne iş yaptılar? Ama bizler, burası CHP belediyesidir demedik. Bakanlarımızla, tüm ekiplerimizle buraya indik ve atılması gereken adımları da yerinde attık. Bundan sonra da olsa yine aynı şekilde atmaya devam ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan konuşmasında yaklaşan Kurban Bayramı tatili hakkında da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kurban Bayramı tatilini takip eden 13-14 Temmuz günlerinin idari izin kapsamına alınacağını açıkladı.

Son dakika…Erdoğan, Kabine toplantısının ardından konuştu: Bayram tatili 9 gün olacak

Yorumlar kapalı.