Somer Sivrioğlu’na MasterChef Ali Uysal’dan anlamlı hediye

'MasterChef Türkiye 2021' yarışmasında ana kadroya giren 10 yarışmacı belirlendi. İkinci eleme grubundan yedeklere kalma mücadelesinde ise duygu dolu anlar yaşandı. Zeytin Dalı Harekâtı'nda gazi olan Antalyalı yarışmacının anlamlı hediyesi dikkat çekti. İşte o anlar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘MasterChef Türkiye 2021’in 13 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan bölümünde; jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, “Hayatım boyunca unutmayacağım” dediği hediyeyi açıkladı.

Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan ve gazi olan MasterChef yarışmacısı Ali Uysal ile Somer Şef’in diyalogu, hem stüdyoda bulunanları hem de ekranları başındaki izleyicileri duygulandırdı.

Somer Sivrioğlu'na MasterChef Ali Uysal'dan anlamlı hediye

“DÖRT YILDIR İLK KEZ HEDİYE KABUL ETTİM”

Ali’nin hediye ettiği asker künyesini cebinden çıkaran Somer Sivrioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Hepinizi çok sevmemize rağmen bizim bazı kurallarımız var. Dışarıda kulislerimiz var; bizim kulislerimiz ayrı, yarışmacıların ayrı. Dün Ali’den bir hediye geldi…”

Somer Sivrioğlu'na MasterChef Ali Uysal'dan anlamlı hediye

“Normalde gelen hediyeyi kabul edemiyoruz. Çünkü yanlış anlaşılır, birisi bir şey düşünür. Dört yıldır ilk kez gelen bir hediyeyi geri çeviremedim. Ali hayatımda aldığım en değerli hediyelerden birini verdi. ‘Ne zaman elenirsen bunu açıklayacağım’ dedim. En azından kimsenin aklında bire soru işareti kalmasın diye…”

“Tesadüfen bende de aşçı önlüklü bir kolye vardı. Asistanıma ‘Sen de Ali’ye benden bunu hediye et. Bu da ona şans getirsin’ dedim. Artık benim içimde bir asker, senin içinde de bir aşçı yatıyor. Çok teşekkür ederim. Bu hediyeyi hayatta unutmayacağım.”

Somer Sivrioğlu'na MasterChef Ali Uysal'dan anlamlı hediye

“DAHA GÜÇLÜ GELECEĞİM”

‘MasterChef Türkiye 2021’ ana kadrosuna ve yedeklere girmeyi başaramayan Ali Uysal, Somer Şef’in kendisine hediye ettiği kolyeyi gösterdi ve şu açıklamayı yaptı:

“Buraya insanlar tabaklarıyla geliyor. Kimse ağladığı için, üzüldüğü için programa girmiyor. Herkes yaptığı tabak kadar burada. Bunun en büyük ispatı da benim. Hiçbir zaman ağlayarak yarışmaya girmedim…”

“Sadece tabağı değerlendirdiğinizi biliyorm, o yüzden bugün ben gidiyorum. Seneye daha güçlü geleceğim. Bu sene yaptığım hatalar gelecek sene yapmayacağım hatalar olacak. Hatalarımdan ders çıkaracağım.”

Somer Sivrioğlu’na MasterChef Ali Uysal’dan anlamlı hediye

Yorumlar kapalı.